Vizija i misija

Poliklinika FILIPOVIĆVIZIJA &
MISIJA

Praćenjem najnovijih trendova liječenja i postavljanjem novih standarda modernog pristupa medicini i odnosa prema pacijentima, kao i značajnijim i stalnim ulaganjem u naš kadar i medicinsku opremu, rastemo sa zadovoljstvom uz pacijente i tako napredujemo još dinamičnije...

Naša misija je formiranje dugoročno održivoga privatnog zdravstvenog sistema temeljenog na ranom otkrivanju i prevenciji, zdravstvenom savjetovanju i liječenju uočenih tegoba. Time smanjujemo učestalost i posljedice brojnih oboljenja te pridonosimo podizanju ukupne zdravstvene svijesti i dobrobiti kako naših klijenata tako i šire društvene zajednice.

Zahvaljujući interdisciplinarnom pristupu, trajnoj edukaciji i timskom radu ljekara, uz svakodnevno korišćenje najsavremenije opreme, Poliklinika Filipović pruža najviši kvalitet medicinske usluge.

Naša predanost kontinuiranom razvoju, uz uvođenje novih terapijskih i dijagnostičkih postupaka u cilju rane prevencije, usmjerena je na sprječavanje razvoja bolesti i drugih uzroka oboljenja u najranijoj fazi, sve kako bi se izbjeglo dugotrajno i potencijalno iscrpljujuće liječenje, s jedne strane, kao i nekontrolisani troškovi s druge. Naš je cilj održavanje kvaliteta života i brzo ozdravljenje.

Želimo da održimo našu misiju da smo dinamična ustanova usmjerena ka napretku i profesionalnosti u svim područjima djelovanja kako bismo pružili najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu pacijentima, u skladu s trendovima savremene medicine.

Poštujući dugogodišnju tradiciju predanog rada, kontinuirano smo usmjereni na dobrobit pacijenata, njihovu sigurnost i integritet. Ostvarujemo povjerenje svojih pacijenata pružajući im vrhunsku medicinsku uslugu poštujujući njihove potrebe i individualnost.

Posvećeni smo poslovnom i stručnom odnosu, profesionalizmu, odgovornosti i inovativnosti. Njegujemo osjećaje pripadnosti i odanosti našeg kadra.

https://poliklinikafilipovic.me/wp-content/uploads/2022/12/vizija-i-misija-poliklinika-filipovic-1280x1200.jpg
×
Zdravo!

Kliknite na jedan od naših kontakata ispod da razgovarate na WhatsApp-u.

× Kako Vam možemo pomoći?