Transport

Poliklinika FILIPOVIĆTRANSPORT
PACIJENATA

TRANSPORT U ZEMLJI I INOSTRANSTVU

Transport ambulantnim vozilom

Poliklinika Filipović obavlja transport pacijenata u zemlji i inostranstvu 24 sata dnevno sedam dana u nedjelji. Transport pacijenta možemo obaviti do bilo koje tačke u Evropi.

Transport obavljamo specijalnim savremenim, klimatizovanim i kompletno opremljenim namjenskim ambulantnim vozilom koje je pripremljeno i za višednevno putovanje uz pratnju posebno obučene medicinske ekipe.

Vozač, medicinska sestra / tehničar i ljekar, ALS (advanced life support) sertifikovan tim po evropskim standardima.

Advance Life Support (ALS) vozilo je medicinsko ambulantno vozilo, opremljeno sa aparaturom za sprovođenje postupaka reanimacije u sklopu multidisciplinarnog tima. Vozilo sadrži EKG monitor sa tri-kanalnim odvodom, sa kontinualnim mjerenjem i praćenjem krvnog pritiska i zasićenosti krvi kiseonikom, zahvaljujući pulsnom oksimetru koji se stavi na prst pacijenta. Vozilo je opremljeno sa defibrilatorom i kiseonikom sa maskom za neinvazivnu ventilaciju, kao i aspiratorom, zatim opremom za imobilizaciju pacijenta.

Naš medicinski tim je posebno obučen za pratnju životno ugroženih i teško povrijedjenih pacijenata. Ljekari, tehničari i sestre koji prate pacijenta posjeduju internacionalne licence za ILS (immediate Life Support) i naprednu životnu podršku (Advance Life Support).

Transport ambulantnim avionom

Poliklnika Filipović i patneri su u mogućnosti da organizuju i obave transport sanitetskim avionom do bilo koje destinacije u Evropi i svijetu.

Transport se vrši u pratnji edukovanog medicinskog osoblja, a avioni su opremljeni potrebnom aparaturom te posjeduju sve neophodne dozvole za medicinski transport.

Za dodatne informacije i organizaciju transporta pozovite CALL Centar Poliklinike +382 20 618 050 ili nas kontaktirajte putem online kontakt forme.

https://poliklinikafilipovic.me/wp-content/uploads/2022/08/poliklinika-filipovic-intro3.png
https://poliklinikafilipovic.me/wp-content/uploads/2022/12/transport3.jpg
https://poliklinikafilipovic.me/wp-content/uploads/2022/12/transport-poliklinika-filipovic.jpg
https://poliklinikafilipovic.me/wp-content/uploads/2022/12/transport1.png
×
Zdravo!

Kliknite na jedan od naših kontakata ispod da razgovarate na WhatsApp-u.

× Kako Vam možemo pomoći?